Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orgonit medál -gránát ásvánnyal ,fém almával

Bruttó ár: 3 800 Ft

Garancia:1 hónap
Gyártó:Barta Julianna
Elérhetőség:raktáron
Raktáron:1

Gránát: A segítség köve. Regenerálja a testet, serkenti az anyagcserét, tisztítja a vért, a szívet, a tüdőt, megújítja a DNS-t. Életenergiával tölt fel.


Lelki gyógyhatása:
A gránát bizalmat és tartást ad; reményt és bizakodást önt belénk.  Az önbizalmunkkal együtt megnő a tenni akarásunk, az energiánk és bátorságunk, így enyhébb depresszió ellen is hatásos. A gránát a második világháború után jött újra divatba, aminek persze jó oka van. A gránát egy olyan kő, amely az energiablokádokkal, a fájdalmas és kellemetlen élményekkel jól elbánik. A gránát használója nem kerülheti el ezeknek a dolgoknak a feltárását és a velük való szembenézést, amely folyamat során a gránát komoly segítség lehet.

Testi gyógyhatás:
A gránát segít a test gyulladásos folyamatainak gyógyulásában, erősíti az immunrendszert és a szívizmot, javítja vérképet. Hatékony segítség reuma, gyulladások, bőrbetegségek ellen.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Az ősi időkben a gránátot az utazók használták, mert úgy hitték megvilágítja az éjszakát és megvéd balesetek és rémálmok ellen.
Csillagjegyei: Kos, Ikrek, Oroszlán, Bak, Skorpió, Nyilas
Csakrája: Gyökércsakra

Mi az Orgonit? Az orgonit elnevezés az „orgon” szóból származik, mely életerőt jelent. Dr. Wilhelm Reich bizonyította először ennek az energiának a létezését, mely mindenütt megtalálható a természetben. Többféle elnevezése van pl. Prana, Chi, kozmikus erő stb. Különböző formái léteznek, lehet semleges, pozitív és negatív. Dr. Reich kutatásai során ennek az energiának a viselkedését és tulajdonságait tanulmányozta. Épített egy orgon akkumulátort fémből és szerves anyagból , megfigyelte, hogy az orgon energia képes volt semlegesíteni a nukleáris sugárzást is, orgonit kabinjaiban pedig rákos betegeket gyógyított sikeresen. Az orgonit fém forgács, kvarc kristály és poliészter műgyanta keveréke, mely a Reich akkumulátorokhoz hasonlóan éterikus energiát vonz. A különböző kristályok hozzáadása növeli az orgonit hatékonyságát. Az orgonit tehát egy folyamatosan működő, nagy hatékonyságú energetikai transzmutációs berendezés, mely a negatív energiákat (mobiltelelefon jelek, WiFi, stb) pozitiv életenergiává alakítja. Az orgonitba helyezett feltöltött kvarckristály soha nem merül le, mert a szárítási folyamat során a gyanta zsugorodik, ezáltal nyomás alatt tartja kristályt és folyamatos működésre készteti. Néhány rövid tény az Orgonitról: Egyszerű, könnyű elkészíteni és folyamatosan működik. Átalakítja a negatív energiákat pozitív energiákká. Tisztítja a levegőt és méregteleníti a vizet. Segíti a növények gyorsabb növekedését, kevesebb vizet igényelnek és távol tartja a kártevőket. Lecsökkenti az elektroszmog káros sugárzását. Hatástalanítja és taszítja a káros anyagokat és kórokozókat. Oldja a stresszt, javítja a közérzetet, vidámabb hangulatra emel Hatásos a krónikus álmatlanság és a rémálmok gyógyításában. Segít felébreszteni a bennünk rejlő pszichikai érzékeket. Egyedi, kézműves termék!