Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzletszabályzat

2013.06.10

 

1. Üzemeltető adatai

 • Név: Barta Julianna Keramikus ,Fazekas Oktató,,Fazekas Tárgyalkotó Népi Iparművész
 • Székhely/Lakcím: 5600 Békéscsaba, Szent Imre u.11/2  Magyarország
 • Levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Szent Imre u.11/2  Magyarország
 • Bankszámlaszám: CIB : 10700024-57438872-51100005
 • Adószám: 57239570-1-24
 • E-mail: bartakeramia@gmail.com
 • Telefon: +36706104500

 

2. Vásárlás, szerződés

 

 

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Beállítások” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó (vastagon) árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Bevásárlókosár:

A „Bevásárlókosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, míg az egyes termékek mellett található négyzet pipálásával és a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva több terméket, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

A „Bevásárlókosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő pluszköltség(ek)et.

2. lépés

Adatbevitel:

A „Folytatás” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

3. lépés

Adatbeviteli hibák javítása:

A böngésző vissza gombjával visszatérhet az 1. lépéshez, a „Bevásárlókosár” felületére, és módosíthatja kosara tartalmát, a szállítási és fizetési módot. A „Megrendelések összesítése” gombra kattintva pedig a megrendelést véglegesítő felületre, a 3. lépéshez juthat.

Az összesítő oldalon láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát. Ezen a ponton lehetősége van a böngésző vissza gombjával visszatérni a 2. lépéshez és módosítani felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Megrendelés:

Rendelését a képen látható   „Rendelés” gombra kattintva véglegesítheti. Amennyiben a CAPCTHA nem jól olvasható, az „A képen látható kód meghallgatása” menüvel indítva meghallgathatja azt.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

 

3. Árak

 

A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak, az általános forgalmi adót is tartalmazzák. A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek.

4. Szállítási határidő és feltételek

A beérkezett megrendeléseket a fizetési feltételek szerint teljesítjük!

A szállítási határidő ,előre utalás esetén 2-3 munkanap az áru és a szállítási költség beérkezése után.

Ha a termék nincs raktáron a szállítási feltétel a termékleírásban szerepel,hogy a megrendeléstől számítva mennyi időn belül tudjuk azt szállítani.

5. Fizetési feltételek

Lehetséges fizetési módok:

- Előre utalással

- Készpénzzel a helyszínen

- Bizonyos termékeknél, összeghatártól függően postai szállítás esetén utánvéttel.

- Kérem olvassa el a "Szállításal kapcsolatos tudnivalók" menüpontot!

6. Elállás, termékcsere

A vásárlásól való elállásra természetesen lehetőség van díj és térítésmentesen egészen addig, ameddig a termék kiszállítása nem kezdődött meg.Ellenkező esetben a kiszállítás díja a vásárlástól elálló fél költsége!

A vásárlástól való elállási szándékot e-mailben és telefonon is bejeletheti a kiszállítás megkezdéséig! A kiszállítás megkezdésének tényéről e-mailben tájékoztatjuk!.

Termékcserére csak abban az esetben van lehetőség ha a csere folyamán felmerülő plusz szállítási költségeket a vásárló megtéríti.Ez alól akkor mentesül  a termék cseréjét kezdeményező ha a termék garanciális hibája miatt kerül sor a cserére!

7. Jótállás, szavatosság

A termékek minőségére vonatkozó garancia fogyóeszközök esetén 1 hónap. A garancia csak akkor érvényes ha bizonyított,hogy a termék meghibásodása nem a gondatlan használat miatt keletkezett,hanem bizonyíthatóan gyártási hiba okozta !

 

8. Panaszügyintézés

 

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

 • Név: Barta Julianna
 • Levezési cím: 5600 Békéscsaba, Szent Imre u.11/2 Magyarország
 • Telefon:06-70-610-4500
 • E-mail: bartakeramia@gmail.com

A panaszt az Üzemeltető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.

9. Egyéb fogyasztói jogérvényesítési lehetőségek

Az illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál.

10. Adatvédelem

Személyes adatait bizalmasan kezeljük,azt tovább harmadik félnek nem adjuk  .

Hírlevélre való felaratkozása esetén is adatait bizalmasan kezeljük.

A Honlap az eOldal szolgáltatás keretében működik, melyre tekintettel az eOldal adatkezelési tájékoztatója (is) megfelelően irányadó.

11. Záró rendelkezések

Irányadó jog:Jelen Üzletszabályzatra a Magyar Köztársaság jogszabályai, különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CXVIII. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései az irányadók.

Üzletszabályzat módosítása:  Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényeség kezdete: 2013.07.11.